Wat heerlijk: een vakantie in het vooruitzicht! Voor nóg meer plezier, beleving, inspiratie en gemak voor én tijdens de reis, hebben we iets nieuws: de Sambasso app. Het downloaden van deze app geeft toegang tot waardevolle (lokale) informatie die de vakantie nog aangenamer maakt. En dat is niet het enige!Wat biedt deze app?De app geeft toegang tot de volgende informatie:

  • alle praktische reisinformatie van de reis op een centrale plek: tijdlijn van de geplande vakantie, reisdocumenten en eventuele vouchers van bijvoorbeeld autohuur
  • uniek aanbod van interessante lokale excursies, bezienswaardigheden en eetgelegenheden
  • persoonlijke tips van uw reisadviseur
  • Slechts 1 app voor alle reizen die via ons reisbureau geboekt zijn

Deze app maakt de voorbereiding op de reis wel heel gemakkelijk. En eenmaal aangekomen op de bestemming biedt de app toegang tot betrouwbare en handige, lokale informatie voor een onbezorgde vakantie! Download & gebruik gratisDownload de app in de Appstore (Apple iOS) of de Playstore (Android). De app is te vinden onder ‘Sambasso’ of klik hieronder op het plaatje van de gewenste store. 

De app is gratis en werkt ook kosteloos binnen Wi-Fi bereik. Dit geldt zowel in Nederland als in het buitenland. Let op: Er zal niet overal Wi-Fi bereik zijn tijdens de reis. Het grootste deel van de app werkt ‘offline’ waardoor een groot deel van de informatie altijd beschikbaar is.Registeren en inloggenZodra de app is gedownload kunt u inloggen met behulp van het boekingsnummer en het e-mailadres. En de vakantie kan thuis al beginnen!